Blowfish Design
Arrangementer ForsideNyhederArrangementerInterne TurneringerFaciliteterMotionistholdTræningKontakt osOrdensreglementIndmelding Links Nyhedsbrev

 

Vi afholder følgende arrangementer.

 

Standerhejsning:

Vi har en god tradition i ÅT, hvor vi alle mødes den sidste søndag i april til standerhejsning, og fejrer at en ny sommersæson på tennisanlægget er i gang.

se billeder  klik her

 

 Drop-in:

Drop-in er et ugenligt arrangement for klubbens seniorer hver torsdag fra kl. 18:00. Hensigten er, at alle der har lyst, møder op til hyggeligt tennisspil alle mod alle. Drop-in er en rigtig god mulighed især for nye medlemmer til at få spillet tennis, og møde andre medlemmer, alle er velkomne uanset om man er øvet eller begynder.

Der spilles doubler af 20 - 30 minutter, hvorefter man skifter bane, makker og modstander, eller sidder over, afhængig af hvor mange der er mødt op.

Hvis man har lyst, er der mulighed for at tilberede sin medbragte mad på grillen. Arrangementet er hygge og tennis i en god kombination, og måske møder du en eller flere nye tennispartnere på netop dit niveau. Der vil altid være et medlem fra bestyrelsen tilstede.


 

60+ seniorer:

 

 

All-Day-Long:

 

Sidste sæson havde vi igen mange medlemmer i alderen 60+ som hver onsdag spillede tennis. Der startes kl. 9:30 med kaffe og brød og kl. 10:00 går man på banerne og laver tennislege, efterfulgt af et spil uforpligtende tennis. Det er ikke nødvendigt med tilmelding - du kan bare møde op hver onsdag fra kl. 9:30 til 12:00 det koster kun kr. 10,-pr. gang til kagekassen.


En sjov og hyggelig dag i tennisklubben for alle senior medlemmer, uanset om man er nybegynder eller øvet. Vi starter kl. 9.00 med fælles morgenmad og efterfølgende tennis, det er meget vigtigt at man kan tilbringe hele dagen i tennisklubben, da de kampe man skal spille, fordeler sig over hele dagen.

Hvis man kun vil spille hver anden kamp, kan 2 spillere godt dele et spillenummer. Ved tilmelding, skal man skrive sin medspiller på, med nr. og navn. Der bliver kun spillet doubler, som varer 20 til 30 min.

Kl. ca. 13.00 spiser vi fælles frokost, og kl. ca. 14.00 fortsætter vi med at spille. Vi håber, vejrguderne er med os, så vi kan få spillet noget tennis og senere ca. kl. 19.00 grille vores medbragte mad.

Prisen for dette enestående arrangement vil beløbe sig til ca. 75,00 kr. pr. person.

Det er tilladt at invitere familien med, uanset medlemskab af klubben og de er også meget velkommen til at deltage i tennisspillet. Hvis familien kun skal deltage i spisningen om aftenen, er deltagelse naturligvis gratis, da man selv skal medbringe mad og eventuelt vin. Øl og vand kan købes til sædvanlige priser.

 

 

Afslutningsfest:

 

 

Vi slutter altid sæsonen af med en afslutningsfest

Festen afholdes i Ådalsparkens selskabslokaler

Lørdag d. 5oktober 2013 kl. 18:30

Prisen bliver kun kr. 250,- pr. person hvor man får, en velkomst drink, en 3 retters menu, kaffe m.m. og evt. underholdning.

I baren vil der være et bredt udvalg af øl, vin, og vand. Til yderst rimelige priser.

Tag din partner med og få en hyggelig aften, du er naturligvis også velkommen til at komme alene.