Blowfish Design
Arrangementer ForsideNyhederArrangementerInterne TurneringerFaciliteterMotionistholdTræningKontakt osOrdensreglementIndmelding Links Nyhedsbrev

Faciliteter

Klubhus:

Vi kan tilbyde vores medlemmer et hyggeligt klubhus beliggende i grønne omgivelser - med gode badefaciliteter, køkken med en industri opvaskemaskine,komfur/ovn, micro ovn og mulighed for køb af øl og vand.

3 baner:
Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medlemmer 3 af Danmarks bedste tennisbaner. Alle 3 baner ligger hver for sig, omgærdet af buske og træer som giver dejlig læ til banerne, som er udstyret med automatisk/manuelt vandings anlæg.

Online booking

Klubben har online booking system med oversigt over ledige baner, så der kan bookes hjemmefra. Der er som regel altid god plads specielt i Week-enderne.

tennisanlægget

Grønne områder:

Anlægget ligger i flotte grønne omgivel-ser med et flot klubhus med terrasse. Medlemmer kan mod betaling leje klubhuset til familie arangementer m.m.

Grill:

Vi har en udendørs grill som vi benytter i forbindelse med mange af vores arrangementer. Alle medlemmer er mere end velkomne til at benytte grillen.