Blowfish Design
Arrangementer ForsideNyhederArrangementerInterne TurneringerFaciliteterMotionistholdTræningKontakt osOrdensreglementIndmelding Links Nyhedsbrev

Velkommen til en af Danmarks hyggeligste tennisklubber

Medlems info

Velkommen til tennissęsonen 2013

Klubben vil fremover sende div. info m.m. på mail til medlemmerne

Husk derfor selv at rette hvis i for ny mail adresse, klik på nyhedsbrev her på hjemmesiden. Afmeld den gamle, og tilmeld den nye. Husk også at rette den i banebookingsystemet.

Husk x i kalenderen

Forårsklargøring af baner m.m.

kom og vær med, der er gratis frokost og drikkevarer. Vi starter

lør/søn d. 6-7 14-15 og 20-21 april fra kl. 10:00

Standerhejsning

Søndag d. 28 april kl. 16.00

I Ådalsparkens Tennisklub vil du altid føle dig velkommen - uanset niveau.

Klubben er ikke kun for beboerne i Ådalsparken, men er åben for alle. Vi modtager meget gerne nye medlemmer som har lyst til at spille tennis. Hvis man er helt nybegynder anbefales det at få lidt træning så man kommer godt igang.

Vi har et hyggeligt klubliv, et dejligt klubhus, med omklædning, bad og toiletter, samt 3 super gode grusbaner hvor der som regel altid er god plads, specielt i week-enderne. Vi har online booking system, så man kan se om der er ledigt, samt booke sin tid hjemme fra.

Klubben har nogle af de bedste trænere som findes, og de giver super træning til såvel juniorer som seniorer - også til begyndere.

Vi har Drop-in hver torsdag for alle seniorer, nybegyndere eller øvede, alle er velkomne. Vi starter kl. 18.00 hvor vi spiller alle mod alle, og hvis man har lyst, og vejret tillader det, griller vi og hygger os bagefter. Drop-in, er samtidig en rigtig god mulighed for at møde andre medlemmer i klubben.

Vi har specielle - meget populære - aktiviteter for 60 +seniorer om onsdagen.

Vi deltager med 2 hold i motionist rækken under Sjællands Ternnis Union, hvor vores hold møder andre klubber på Sjælland.

Det koster kun kr. 600,- for sæsonen (seniorer) og kr. 350,- (juniorer). Vi kan også tilbyde familiemedlemskaber med store rabatter. Indmeldelses gebyr kun kr. 100,-

Leder du efter en klub med en hyggelig og afslappet atmosfære, så kom ned og besøg os. Der er altid mindst et bestyrelsesmedlem til stede om torsdagen, og P.T. ingen venteliste.