Blowfish Design
Arrangementer ForsideNyhederArrangementerInterne TurneringerFaciliteterMotionistholdTræningKontakt osOrdensreglementIndmelding Links Nyhedsbrev

Motionisthold.

Vi har 2 motionisthold, som spiller turnering mod andre sjællanske klubber under SLTU.

Der spilles udelukkende doubler som afvikles med 3 herredoubler, en damedouble, og to mixdoubler som spilles på tirsdage med start kl. 18:00, skiftesvis på hjemme og udebane. Et hold skal bestå af min. 2 damer og 4 herrer men gerne flere, derfor er der som regel god mulighed for at komme med på et af holdene. Turneringsformen er utrolig populær, da det både er seriøse tenniskampe, kombineret med spisning, og hyggeligt samvær med de klubber vi spiller imod.

Ønsker du at deltage på et af vores motionisthold, så kontakt Inge Sørensen på 22 30 08 57 og hør nærmere om mulighederne for at spille med.

Motionistturneringen spilles i år på følgende datoer: 14. - 21. - 28. maj. 04.- 11. - 18. juni, samt d. 13. - 20. - og 27. august. og d. 3 september.

Nogle af datoerne er til slutspilsmatcher hvis vi når så langt.