Blowfish Design
Arrangementer ForsideNyhederArrangementerInterne TurneringerFaciliteterMotionistholdTræningKontakt osOrdensreglementIndmelding Links Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

For at modtage nyhedsbrevet fra Ådalsparkens Tennisklub, skal du indtaste din e-mail-adresse i indtastningsfeltet. Derefter vil du indenfor kort tid modtage en e-mail der bekræfter at du er blevet tilmeldt. Modtager du ikke denne, er du meget velkommen til at kontakte os evt. via e-mail, hvorefter vil du blive tilmeldt manuelt. Husk, hvis du får ny mailadresse senere, skal du selv rette den, ved først at afmelde den gamle, og herefter tilmelde den nye.

Vi ser det som en god mulighed for at holde vores medlemmer orienteret og opfordrer derfor kraftigt til at tilmelde sig vores nyhedsservice.

TILMELD
  AFMELD

-

Bemærk: Din tilmelding til nyheds-service bevares strengt fortroligt, og tilmeldte e-mail adresser vil ikke blive videregivet.

Med venlig hilsen Ådalsparkens Tennisklub