Blowfish Design
Arrangementer ForsideNyhederArrangementerInterne TurneringerFaciliteterMotionistholdTræningKontakt osOrdensreglementIndmelding Links Nyhedsbrev

 

Vi kan tilbyde både junior og senior træningVores trænerteam består af cheftræner Michael Rasmussen samt hans hjælpe trænere. Michael er opvokset i Ådalsparkens Tennisklub er også cheftræner i Hørsholm Rungsted Tennisklub.
Vi er stolte af som en lille klub, at kunne tilbyde træning på et så højt niveau til meget lave priser. Telefon nr. og email adresser til trænerne kan ses nederst på denne side.

Juniortræning

Juniortræning finder sted om mandagen i tidsrummet 16:00 til 17:00. med start mandag den 6. maj . Prisen er kr 275,- for hele sæsonen. Tilmelding kan foretages her på hjemmesiden under menuen online indmeldelse, girokort vil blive tilsendt.

Se tilmeldingsliste her og programmet her

Ønskes yderligere info, kontakt Michael Rasmussen.

Seniortræning

Vi træner hver mandag mellem kl. 17:00 - 21:00 Tilmelder man sig sæsonen får man 2 timers træning hver mandag enten 17-19 eller 19-21 Prisen er kr. 950,- for hele sæsonen og afregnes direkte med træneren på første træningsdag som er mandag d. 6. maj og vi slutter igen i septemper. Den nøjagtige dato træningen stopper afhænger af antallet af aflysninger p.g.a regnvejr m.m.

Bemærk nyt: I slutningen af august og septemper vil vi p.g.a mørket ændre træningen til 1,5 times pas. Så første hold spiller fra 17:00 - 18.30 og andet hold 18:30 - 19.00 da sidste hold ellers kun vil få en times træning hvor de ikke kan se bolden. Endvidere vil vi som noget nyt sprede deltagerne på de to hold , så man skal forvente at skifte træningstid undervejs i sæsonen. Vi skal derfor vide ved tilmelding om der er nogle deltagere som ikke kan komme kl. 17 eller kl. 19 - ellers forventer vi at alle kan i hele tidsrummet. Sidste år deltog mere end 30 medlemmer i denne træning, så hurtig tilmelding tilrådes her på hjemmesiden under menuen online indmeldelse.

Se programmet her

For yderligere info, tilmelding m.m. kontakt:

Michael: Tilmeld via e-mail, og husk vi skal vide besked om du er forhindret i at komme kl 17 eller 19: