Velkommen til en af Hørsholms hyggeligste tennisklubber
st hejs 13IMG 4094drop-inn 4
   I Ådalsparkens Tennisklub vil du altid føle dig velkommen

Klubben er ikke kun for beboerne i Ådalsparken, men er åben for alle. Vi modtager meget gerne nye medlemmer som har lyst til at spille tennis.

Vi er på facebook - klik her for at blive optaget i gruppen
fb2

Vi har et hyggeligt klubliv, et dejligt klubhus, med køkken, omklædning, bad og toiletter. Vores 3 rødgrusbaner som bliver passet og plejet, ligger omkranset af buske og træer, som regel er der altid god plads, specielt i weekenderne. Vi har online booking system, så man kan se om der er ledigt, samt booke sin tid hjemme fra. Det koster kun 375,- for junior, og 650,- for senior i kontingent +100,- i indmeldelsesgebyr.
116st hejs 12
Vi tilbyder træning, klubben råder over nogle af de bedste trænere som findes, der tilbydes træning til såvel juniorer som seniorer. Hvis man er helt nybegynder, anbefales det at få lidt træning så man kommer godt igang. Der er junior og senior træning hver mandag fra kl. 15-21.00 hvor der er mulighed for at møde vores trænere.

Vi har Drop-in hver torsdag fra kl. 18-20.00 hvor alle seniorer, nybegyndere eller øvede, er meget velkomne. der spilles kun doubler, alle mod alle ved lodtrækning, og hvis man har lyst, er man velkommen til at bruge klubbens grill bagefter. Drop-in, er samtidig en rigtig god mulighed for at møde andre medlemmer i klubben.

Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 9.30-12.00 tilmelding er ikke nødvendig, der er morgenmad fra kl.9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen. alle medlemmer er meget velkomne.
113IMG 4107

Vi deltager med hold i motionist rækken under Sjællands Ternnis Union, hvor vores hold møder andre klubber på Sjælland.
På trods af klubbens størrelse, har vores hold flere gange været mestre i deres rækker.

Vi tilbyder et af Danmarks laveste kontingenter og familiemedlemskaber med store rabatter.

Bliv medlem hvis du leder efter en klub med en hyggelig og afslappet atmosfære, så meld dig allerede nu ind her på siden under medlemskab, eller kom ned og besøg os. Vores baner ligger på Højmose Vænge 2 B ved siden af Kokkedal Kirke. Der er altid mindst et bestyrelsesmedlem til stede om torsdagen, fra kl. 18-20.00 og P.T. ingen venteliste.

Ådalsparkens Tennisklub : Danske Bank reg. nr. 1551 Konto.nr. 2340404397

Klubben er medlem af Dansk Tennis Forbund og Sjællands Tennis Union

dtf logo.ashx logo 2Medlemmer af ÅT får rabat sltu-logo
all day long 2013-2 IMG 4110 junior træning 4

Der vil blive reserveret baner til drop-in om torsdagen fra kl. 17-19 resten af sæsonen, for dem som gerne vil spille, men der vil ikke være en fra bestyrelsen til at styre løjerne, og der spilles med egne bolde.

Se billeder af de nye klubmestre 2018 Her