Drop-in

drop-inn 2

Drop-in er et ugenligt arrangement for alle klubbens seniorer hver torsdag fra kl. 18:00. - 20:00 herefter er der fri leg, banerne er tegnet til kl 22:00. Hensigten er, at alle der har lyst, møder op til hyggeligt tennisspil alle mod alle. Fordelingen foregår ved lodtrækning. Drop-in er samtidig en rigtig god mulighed især for nye medlemmer, til at få spillet tennis, og møde andre af klubbens medlemmer.

Alle er meget velkomne, uanset om man er øvet eller nybegynder.

Drop-inn 6DSC00109

Der spilles kun doubler af 20 - 30 minutter, hvorefter man skifter bane, makker og modstander, eller sidder over, afhængig af hvor mange der er mødt op.

Hvis man har lyst,er man velkommen til at bruge klubbens grill. Arrangementet er både hygge og tennis i en god kombination, og måske møder du en eller flere nye tennispartnere på netop dit niveau.

Der vil altid være et medlem fra bestyrelsen tilstede.

All-Day- Long er aflyst pga. for få tilmeldte. Husk at tilmelde jer til klubmesterskaberne under arrangementer her på siden, inden tilmeldingsfristen d. 17 august udløber