Seniortræning

Vi træner hver mandag mellem kl. 17:00 - 21:00 første træningsdag er d. 30 april. Tilmelder man sig sæsonen får man 2 timers træning hver mandag enten 17-19 eller 19-21. Prisen er kr. 1.000,- for hele sæsonen og afregnes direkte med træneren på første træningsdag. Vi slutter igen i septemper. Den nøjagtige dato træningen stopper afhænger af antallet af aflysninger p.g.a regnvejr m.m.
Bemærk: I slutningen af august og septemper vil vi p.g.a mørket ændre træningen til 1,5 times pas.

Så første hold spiller fra 17:00 - 18:30 og andet hold 18:30 - 20:00. Endvidere vil vi som noget nyt sprede deltagerne på de to hold , så man skal forvente at skifte træningstid undervejs i sæsonen.Vi skal derfor vide ved tilmelding om der er nogle deltagere som ikke kan komme kl. 17 eller kl. 19 - ellers forventer vi at alle kan i hele tidsrummet.

Der vil blive reserveret baner til drop-in om torsdagen fra kl. 17-19 resten af sæsonen, for dem som gerne vil spille, men der vil ikke være en fra bestyrelsen til at styre løjerne, og der spilles med egne bolde.

Se billeder af de nye klubmestre 2018 Her