Seniortræning

Vi træner hver mandag mellem kl. 17:00 - 21:00 første træningsdag er d. 30 april. Tilmelder man sig sæsonen får man 2 timers træning hver mandag enten 17-19 eller 19-21. Prisen er kr. 1.000,- for hele sæsonen og afregnes direkte med træneren på første træningsdag. Vi slutter igen i septemper. Den nøjagtige dato træningen stopper afhænger af antallet af aflysninger p.g.a regnvejr m.m.
Bemærk: I slutningen af august og septemper vil vi p.g.a mørket ændre træningen til 1,5 times pas.

Så første hold spiller fra 17:00 - 18:30 og andet hold 18:30 - 20:00. Endvidere vil vi som noget nyt sprede deltagerne på de to hold , så man skal forvente at skifte træningstid undervejs i sæsonen.Vi skal derfor vide ved tilmelding om der er nogle deltagere som ikke kan komme kl. 17 eller kl. 19 - ellers forventer vi at alle kan i hele tidsrummet.

All-Day- Long er aflyst pga. for få tilmeldte. Husk at tilmelde jer til klubmesterskaberne under arrangementer her på siden, inden tilmeldingsfristen d. 17 august udløber