Ådalsparkens Tennisklub

Hørsholms hyggeligste tennisklub

Velkommen til en af Hørsholms hyggeligste tennisklubber 
st hejs 13IMG 4094drop inn 3
I Ådalsparkens Tennisklub vil du altid føle dig velkommen

Klubben er ikke kun for beboerne i Ådalsparken, men er åben for alle. Vi modtager meget gerne nye medlemmer som har lyst til at spille tennis. 

Vi er på facebook - klik her for at blive optaget i gruppen
fb2

Vi har et hyggeligt klubliv, et dejligt klubhus, med køkken, omklædning, bad og toiletter. Vores 3 rødgrusbaner som bliver passet og plejet, ligger omkranset af buske og træer, som regel er der altid god plads, specielt i weekenderne. Vi har online booking system, så man kan se om der er ledigt, samt booke sin tid hjemme fra. Det koster kun 375,- for junior, og 650,- for senior i kontingent +100,- i indmeldelsesgebyr.
116st hejs 12
Vi tilbyder træning, klubben råder over nogle af de bedste trænere som findes, der tilbydes træning til såvel juniorer som seniorer. Hvis man er helt nybegynder, anbefales det at få lidt træning så man kommer godt igang. Der er junior og senior træning hver mandag fra kl. 15-21.00 hvor der er mulighed for at møde vores trænere. 

Vi har Drop-in hver torsdag fra kl. 18-20.00 hvor alle seniorer, nybegyndere eller øvede, er meget velkomne. Der spilles kun doubler, alle mod alle ved lodtrækning, og hvis man har lyst, er man velkommen til at bruge klubbens grill bagefter. Drop-in, er samtidig en rigtig god mulighed for at møde andre medlemmer i klubben, og måske finde den spillemakker som man står og mangler.

Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 9.30-12.00 tilmelding er ikke nødvendig, der er morgenmad fra kl.9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen. alle medlemmer er meget velkomne.
113IMG 4107

Vi deltager med hold i motionist rækken under Tennis Øst, hvor vores hold møder andre klubber på Sjælland.
På trods af klubbens størrelse, har vores hold flere gange været mestre i deres rækker.

 

Vi tilbyder et af Danmarks laveste kontingenter og familiemedlemskaber med store rabatter.

Bliv medlem hvis du leder efter en klub med en hyggelig og afslappet atmosfære, så meld dig allerede nu ind her på siden under medlemskab, eller kom ned og besøg os. Vores baner ligger på Højmose Vænge 2 B ved siden af Kokkedal Kirke. Der er altid mindst et bestyrelsesmedlem til stede om torsdagen, fra kl. 18-20.00 og P.T. ingen venteliste.

 

Ådalsparkens Tennisklub : Danske Bank reg. nr. 1551 Konto.nr. 2340404397

Kort adresse og Rutevejledning på Google (klik her) 

Klubben er medlem af Dansk Tennis Forbund og Tennis Øst samt DGI

     

dtf logo.ashx logo 2Medlemmer af tennisklubben får rabat. Tenniseast logo 280x145

all day long 2013-2 IMG 4110 junior træning 4

      

Nyheder

Info om adfærd i forhold til covid-19, er blevet sendt på mail til alle medlemmer. Det er vigtigt at alle overholder reglerne, så vi undgår smittespredning

 

Ny revisor suppleant.

På generalforsamlingen d. 30 juni 2021 blev det besluttet at bestyrelsen skulle prøve at finde en revisor suppleant, hvilket nu er lykkedes. Anna Sui Kofod har sagt ja til posten som revisor suppleant. 

  

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her

 

Se billeder fra All-Day-Long

 

 

Live tennis resultater

Tennis livescore resultater indenfor ATP, WTA m.m. 

 Se det hele her.
http://www.resultat.dk/