Ådalsparkens Tennisklub

Hørsholms hyggeligste tennisklub

Træning

klubben råder over nogle af de bedste trænere som findes, der tilbydes træning til såvel juniorer som seniorer. Hvis man er helt nybegynder, anbefales det at få lidt træning så man kommer godt igang. Der er junior og senior træning hver mandag fra kl. 15-21.00 hvor der er mulighed for at møde vores trænere.

Trænere 2019

 junior træning 4 junior træning 3

Nyheder

 
 
 
Kære medlemmer.
  
Så er sæsonen 2023 i gang. Der er træning for juniorer og seniorer hver mandag fra kl. 16.00 til 21.00. Der er 60+ aktiviteter hver onsdag fra kl. 9.30 til 12.00 samt drop-in hver torsdag fra kl. 18.00 til 20.00. 
 
Husk at vande før spil hvis banen er tør. Der åbnes og lukkes for vandet i de store sorte tønder på banen.
Lines fejes før spil, og ikke efter.
Husk at feje helt ud til hegnet, og bank gruset af kosten bag baglinjen inden den hænges på plads på hegnet. Husk at låse efter jer.
Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sæson. 
 
 
 60+ om onsdagen. 
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 9.30-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.

 

  

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her

 

Se billeder fra All-Day-Long

 

 

Live tennis resultater

Tennis livescore resultater indenfor ATP, WTA m.m. 

 Se det hele her.
https://www.flashscore.dk/tennis/