Klubmesterskaberne 2021

Vinderne klubmesterskaberne 2018

Klubmesterskaber 18

Vinder Mixdouble B                                                  nr. 2 Marie-Louise og Niels Rosenberg

Anna Kofod/Henrik Jønsson                                                nr. 3 Birgit Lange/Jørgen Friis

Klubmesterskaber 18 4                   klubm 18 5

Vinder Herresingle B. Cristian Schrage                                          nr. 2 Nick Randrup nr. 3 Knud Meden

Klubmesterskaber 18 5                     Klubmesterskaber 18 1

Vinder Herredouble B                                                      nr. 2 Knud Meden/Poul-Erik Kops

Henrik Jønsson/Jørgen Friis                                            nr. 3 Dennis Schultz/Jacob Salomonsen

Klubmesterskaberne spilles i række A, B og 60+, i Herresingle, Damesingle, Herredouble, Damedouble og Mixdouble. Det koster 70,00 kr. at deltage i single og 70 kr. pr. spiller i doubler.

Afviklingen af klubmesterskaberne 2021 vil foregå i week-enderne 29/8 samt 4/9 og 5/9 og evt. 11/9 og 12/9 alt afhængig af hvor mange der tilmelder sig. Afviklingsformen vil afhænge af hvor mange tilmeldinger vi får. Sidste tilmeldingsfrist er fredag d. 13/8 2021.

Tilmeld dig Klubmesterskaberne:

Navn*
Telefon:*
Medlemsnummer:*
Rækker:*
Navn+medlemsnr på makker:
Kommentar:
Spamsikring:

Kære medlemmer.

Bestyrelsen har fundet det nødvendigt at præcisere punkt 3 i klubbens ordens og spillereglement. Det kan læses her på hjemmesiden under medlemskab, og i den mail som er sendt til alle medlemmer.

Som vi har skrevet tidligere bliver der ikke vandet om natten, så husk at vande banen inden i begynder at spille hvis den er tør.

Husk at feje helt ud til hegnet, og bank gruset af kosten bag baglinien inden den hænges på plads på hegnet. Husk at låse efter jer.

60+ om onsdagen fra kl. 10-12 er startet op igen.
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.
Håber at se mange nye som gamle 60+ medlemmer fremover.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her