Ådalsparkens Tennisklub

Hørsholms hyggeligste tennisklub

Drop-in

drop-inn 2DSC00109

Drop-in er et ugenligt arrangement for alle klubbens seniorer hver torsdag fra kl. 18:00. - 20:00 herefter er der fri leg, banerne er tegnet til kl 22:00. Hensigten er, at alle der har lyst, møder op til hyggeligt tennisspil alle mod alle. Fordelingen foregår ved lodtrækning. Drop-in er samtidig en rigtig god mulighed især for nye medlemmer, til at få spillet tennis, og møde andre af klubbens medlemmer.

Alle er meget velkomne, uanset om man er øvet eller nybegynder.

Der spilles kun doubler af 20 - 30 minutter, hvorefter man skifter bane, makker og modstander, eller sidder over, afhængig af hvor mange der er mødt op.

Hvis man har lyst,er man velkommen til at bruge klubbens grill. Arrangementet er både hygge og tennis i en god kombination, og måske møder du en eller flere nye tennispartnere på netop dit niveau.

Der vil altid være et medlem fra bestyrelsen tilstede.

Nyheder

 
 
 
Kære medlemmer.
  
Så er sæsonen 2023 i gang. Der er træning for juniorer og seniorer hver mandag fra kl. 16.00 til 21.00. Der er 60+ aktiviteter hver onsdag fra kl. 9.30 til 12.00 samt drop-in hver torsdag fra kl. 18.00 til 20.00. 
 
Husk at vande før spil hvis banen er tør. Der åbnes og lukkes for vandet i de store sorte tønder på banen.
Lines fejes før spil, og ikke efter.
Husk at feje helt ud til hegnet, og bank gruset af kosten bag baglinjen inden den hænges på plads på hegnet. Husk at låse efter jer.
Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sæson. 
 
 
 60+ om onsdagen. 
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 9.30-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.

 

  

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her

 

Se billeder fra All-Day-Long

 

 

Live tennis resultater

Tennis livescore resultater indenfor ATP, WTA m.m. 

 Se det hele her.
https://www.flashscore.dk/tennis/