Drop-in

drop-inn 2DSC00109

Drop-in er et ugenligt arrangement for alle klubbens seniorer hver torsdag fra kl. 18:00. - 20:00 herefter er der fri leg, banerne er tegnet til kl 22:00. Hensigten er, at alle der har lyst, møder op til hyggeligt tennisspil alle mod alle. Fordelingen foregår ved lodtrækning. Drop-in er samtidig en rigtig god mulighed især for nye medlemmer, til at få spillet tennis, og møde andre af klubbens medlemmer.

Alle er meget velkomne, uanset om man er øvet eller nybegynder.

Der spilles kun doubler af 20 - 30 minutter, hvorefter man skifter bane, makker og modstander, eller sidder over, afhængig af hvor mange der er mødt op.

Hvis man har lyst,er man velkommen til at bruge klubbens grill. Arrangementet er både hygge og tennis i en god kombination, og måske møder du en eller flere nye tennispartnere på netop dit niveau.

Der vil altid være et medlem fra bestyrelsen tilstede.

Kære medlemmer.

Som vi har skrevet tidligere bliver der ikke vandet om natten, så husk at vande banen inden i begynder at spille hvis den er tør.

Husk at feje helt ud til hegnet, og bank gruset af kosten bag baglinien inden den hænges på plads på hegnet. Husk at låse efter jer.

60+ om onsdagen fra kl. 10-12 er startet op igen.
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.
Håber at se mange nye som gamle 60+ medlemmer fremover.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her