Kære medlemmer.

Så er sæsonen ved at være forbi. Sidste chance for at spille i år er på lørdag den 22. oktober, da banerne vil blive lukket ned søndag den 23. oktober.
Hvis man har lyst til at give en hånd med på søndag, så er man meget velkommen, vi starter kl. 11.00.
Vi håber alle har haft en god sommer.
Til jer der har haft gæstespil, så vil der blive sendt en opkrævning pr. mail når banerne er lukket ned.
Tak for i år og på gensyn til næste år.

60+ om onsdagen fra kl. 10-12 er startet op igen.
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.
Håber at se mange nye som gamle 60+ medlemmer fremover.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her