Ådalsparkens Tennisklub

Hørsholms hyggeligste tennisklub

Historien om Ådalsparken og Ådalsparkens Tennisklub

"Planerne for kæmpebyggeri i Usserød"

 

Overskriften "Planerne for kæmpebyggeri i Usserød" stammer fra Frederiksborg Amts Avis, hvor journalisten i 1965 omtaler kommunalbestyrelsens behandling af planerne for det, der blev til Kollektiv bebyggelsen Ådalsparken. Når journalisten omtaler det som kæmpe, skyldes det, at byggeriet var stort i forhold til Hørsholm. men det repræsenterede også noget nyt set med lokale øjne.

Det nye bestod i fællesfaciliteterne. Tanken var, at den moderne familie bestod af to travle, udearbejdende voksne plus et varierende antal børn. Derfor skulle familiens arbejde med indkøb, madlavning, tøjvask og børnepasning lettes så meget som muligt. Og derfor blev bebyggelsen forsynet med fælles indkøbs- og servicefaciliteter i et lavt centralt beliggende center indeholdende butikscenter med postindlevering, restaurant, selskabslokaler, hotel, vaskeri og daginstitutioner (vuggestue, børnehaver og fritidsklub).

Desuden fandtes en portnerskranke/ejendomskontor, hvor beboerne kunne bestille forskellige serviceydelser. I kælderen fandtes en stor sal indrettet til badminton, men den kunne også bruges til større møder.

Uden døre fandtes ud over de obligatoriske parkeringspladser, diverse rekreative arealer, samt 3 tennis baner. Her var kort sagt alt, så man kunne leve sit liv her – efter endt arbejdstid.

I 1971 stiftede en gruppe beboere, Ådalsparkens Tennisklub. Klubben har gennem årene udviklet sig til en moderne, og velfungerende tennisklub, som er åben for alle, og dermed ikke kun er for beboerne i Ådalsparken.

Derfor er Ådalsparkens Tennisklub helt unik, der findes så vidt vides ikke andre tennis klubber i Danmark, som har den samme historie.

Her på redaktionen modtager vi meget gerne billeder, og info, helt tilbage fra starten af klubben.

Det materiale som vi foreløbig råder over, stammer fra klubbens 25 års jubilæum i 1996.

 

 Bestyrelsen 1996

Scan0032Torben og Egil har været med fra starten i 1971

Scan0033

 

Scan0035

 Klubbens daværende formand, Peter Esven sammen med kommunens 

repræsentant, som holdt tale, og roste klubben for dens

aktiviteter, specielt for børn og juniorer.

Nyheder

 
 
 
Kære medlemmer.
 
 Husk at vande hvis banen er tør, fej hele banen helt ud til hegnet. Lines fejes før spil, og ikke efter. Husk at låse banen efter jer. 
Bestyrelsen ønsker alle en rigtig god sæson. 
 
Træning. 
 Hvis du vil gå til træning kan man tilmelde sig her på siden, under træning
 
Generalforsamling.
Generalforsamlingen blev vel overstået og vi kan byde velkommen til Ole Plesner som nyt medlem i bestyrelsen.
 
 
 60+ om onsdagen. 
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 9.30-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.

 

  

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her

 

Se billeder fra All-Day-Long

 

 

Live tennis resultater

Tennis livescore resultater indenfor ATP, WTA m.m. 

 Se det hele her.
https://www.flashscore.dk/tennis/