Seniortræning

Vi træner hver mandag med et hold fra kl. 17:00 - 19:00. Og et hold fra 19:00 - 21:00. Første træningsdag er d. 29 april. Tilmelder man sig sæsonen får man 2 timers træning hver mandag enten 17-19 eller 19-21. og prisen er kun kr. 1.000,- for hele sæsonen. Vi slutter igen i septemper. Den nøjagtige dato for hvornår træningen slutter, afhænger af antallet af aflysninger p.g.a regnvejr m.m.
Bemærk: I slutningen af august og i septemper vil vi på grund af mørket, ændre træningen til 1,5 times pas.

Det første hold spiller så fra 17:00 - 18:30 og andet hold fra 18:30 - 20:00. Endvidere vil vi som noget nyt sprede deltagerne på de to hold , så man skal forvente at skifte træningstid undervejs i sæsonen.Vi skal derfor vide ved tilmelding om der er nogle deltagere som ikke kan komme kl. 17 eller kl. 19 - ellers forventer vi at alle kan i hele tidsrummet.

Tilmeld træning

Navn*
Telefon:*
Medlemsnummer:*