Seniortræning

Vi træner hver mandag med et hold fra kl. 17:00 - 19:00. Og et hold fra 19:00 - 21:00. Første træningsdag er d. 3 maj. Tilmelder man sig sæsonen får man 2 timers træning hver mandag enten 17-19 eller 19-21. og prisen er kun kr. 1.000,- for hele sæsonen. Vi slutter igen i septemper. Den nøjagtige dato for hvornår træningen slutter, afhænger af antallet af aflysninger p.g.a regnvejr m.m.
Bemærk: I slutningen af august og i septemper vil vi på grund af mørket, ændre træningen til 1,5 times pas.

Det første hold spiller så fra 17:00 - 18:30 og andet hold fra 18:30 - 20:00. Endvidere vil vi som noget nyt sprede deltagerne på de to hold , så man skal forvente at skifte træningstid undervejs i sæsonen.Vi skal derfor vide ved tilmelding om der er nogle deltagere som ikke kan komme kl. 17 eller kl. 19 - ellers forventer vi at alle kan i hele tidsrummet.

Tilmeld træning

Navn*
Telefon:*
Medlemsnummer:*
Jeg kan træne:*
Kommentar:
Spamsikring:

Info om adfærd i forhold til covid-19, er blevet sendt på mail til alle medlemmer. Det er vigtigt at alle overholder reglerne, så vi undgår smittespredning.

Nye bestyrelsesmedlemmer.
Se den nye bestyrelse under menuen kontakt os.

Klubmesterskaber.

Man kan nu tilmelde sig klubmesterskaberne 2021.

Gå ind under turnering - klubmesterskaber, og udfyld tilmeldings formularen. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 13/8 2021.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her