Familiemedlemskab

Ønsker i at melde jer ind i Ådalsparkens Tennisklub kan i gøre det her ved at udfylde nedenstående form:

Priser:
1 voksen og ubegrænset antal børn under 18 år kr. 1.125, + indmeldelsesgebyr 100,00 kr.
2 voksne og ubegrænset antal børn under 18 år kr. 1.375, + indmeldelsesgebyr 100,00 kr.

Depositum på nøgler tilbagebetales ved udmeldelse og returnering af nøgle(r). inden for 2 måneder, herefter tilfalder depositummet klubben.

Opkrævning bliver sendt på mail. Når betaling har fundet sted udleveres nøgle(r).

Vigtigt :

Hvis alle familiemedlemmer ikke har samme adresse, skal man skive både navn, adresse, og fødselsdag i boxen neden under.

Navn (voksen 1):*
Fødselsdato (voksen 1):*
Adresse:*
Postnr:*
By:*
Telefon:*
Resterende familiemedlemmer (Navn, fødselsdato): *
Ønskes nøgle til:
Kommentar:
Spamsikring:

Info om adfærd i forhold til covid-19, er blevet sendt på mail til alle medlemmer. Det er vigtigt at alle overholder reglerne, så vi undgår smittespredning.

Træning.

Vi gennemfører træning fra på mandag som normalt fra kl. 15.00 til 21.00 men husk stadig at holde god afstand når man færdes i klubben.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her