Familiemedlemskab

Ønsker i at melde jer ind i Ådalsparkens Tennisklub kan i gøre det her ved at udfylde nedenstående form:

Priser:
1 voksen og ubegrænset antal børn under 18 år kr. 1.125,- alle med samme folkeregister adresse + indmeldelsesgebyr 100,00 kr.
2 voksne og ubegrænset antal børn under 18 år kr. 1.375,- alle med samme folkeregister adresse + indmeldelsesgebyr 100,00 kr.

Depositum på nøgler tilbagebetales ved udmeldelse og returnering af nøgle(r). inden for 2 måneder, herefter tilfalder depositummet klubben.
Juniorer over 14 år kan mod depositum få nøgle til klubhuset.

Opkrævning bliver sendt på mail. Når betaling har fundet sted udleveres nøgle(r).

Navn (voksen 1):*
Fødselsdato (voksen 1):*
Adresse:*
Postnr:*
By:*
Telefon:*
Resterende familiemedlemmer (Navn, fødselsdato): *
Ønskes nøgle til:
Kommentar:

Forårsklargøring

Vi fortsætter i week-enderne d. 20-21 samt d. 27-28 april hvor der om søndagen kl. 15.00 er standerhejsning, og bane åbning. Yderligere info, kan ses i det infobrev i har fået på mail. Håber vi ses. Vi har nu aftalerne på plads med de nye trænere, og det kan i glæde jer til. Så skynd jer at gå til træning her på siden siden, og meld jeres børn til juniortræning, og jer selv til seniortræning, mens der er ledige pladser.

Se billeder fra klubmesterskaberne 2018 Her