Familiemedlemskab

Ønsker i at melde jer ind i Ådalsparkens Tennisklub kan i gøre det her ved at udfylde nedenstående form:

Priser:
1 voksen og ubegrænset antal børn under 18 år kr. 1.125, + indmeldelsesgebyr 100,00 kr.
2 voksne og ubegrænset antal børn under 18 år kr. 1.375, + indmeldelsesgebyr 100,00 kr.

Depositum på nøgler tilbagebetales ved udmeldelse og returnering af nøgle(r). inden for 2 måneder, herefter tilfalder depositummet klubben.

Opkrævning bliver sendt på mail. Når betaling har fundet sted udleveres nøgle(r).

Vigtigt :

Hvis alle familiemedlemmer ikke har samme adresse, skal man skive både navn, adresse, og fødselsdag i boxen neden under.

Navn (voksen 1):*
Fødselsdato (voksen 1):*
Adresse:*
Postnr:*
By:*
Telefon:*
Resterende familiemedlemmer (Navn, fødselsdato): *
Ønskes nøgle til:
Kommentar:
Spamsikring:

Kære medlemmer.

Bestyrelsen har fundet det nødvendigt at præcisere punkt 3 i klubbens ordens og spillereglement. Det kan læses her på hjemmesiden under medlemskab, og i den mail som er sendt til alle medlemmer.

Som vi har skrevet tidligere bliver der ikke vandet om natten, så husk at vande banen inden i begynder at spille hvis den er tør.

Husk at feje helt ud til hegnet, og bank gruset af kosten bag baglinien inden den hænges på plads på hegnet. Husk at låse efter jer.

60+ om onsdagen fra kl. 10-12 er startet op igen.
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.
Håber at se mange nye som gamle 60+ medlemmer fremover.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her