Seniortræning

Vi træner hver mandag med et hold fra kl. 17:00 - 19:00. Og et hold fra 19:00 - 21:00. Første træningsdag er d. 2 maj. Tilmelder man sig sæsonen får man 2 timers træning hver mandag enten 17-19 eller 19-21. og prisen er kun kr. 1.000,- for hele sæsonen. Vi slutter igen i septemper. Den nøjagtige dato for hvornår træningen slutter, afhænger af antallet af aflysninger p.g.a regnvejr m.m.
Bemærk: I slutningen af august og i septemper vil vi på grund af mørket, ændre træningen til 1,5 times pas.

Det første hold spiller så fra 17:00 - 18:30 og andet hold fra 18:30 - 20:00. Endvidere vil vi som noget nyt sprede deltagerne på de to hold , så man skal forvente at skifte træningstid undervejs i sæsonen.Vi skal derfor vide ved tilmelding om der er nogle deltagere som ikke kan komme kl. 17 eller kl. 19 - ellers forventer vi at alle kan i hele tidsrummet.

Tilmeld træning

Navn*
Telefon:*
Medlemsnummer:*
Jeg kan træne:*
Kommentar:
Spamsikring:

Kære medlemmer.

Så er sæsonen ved at være forbi. Sidste chance for at spille i år er på lørdag den 22. oktober, da banerne vil blive lukket ned søndag den 23. oktober.
Hvis man har lyst til at give en hånd med på søndag, så er man meget velkommen, vi starter kl. 11.00.
Vi håber alle har haft en god sommer.
Til jer der har haft gæstespil, så vil der blive sendt en opkrævning pr. mail når banerne er lukket ned.
Tak for i år og på gensyn til næste år.

60+ om onsdagen fra kl. 10-12 er startet op igen.
Til dem som ikke har været med før, er her lidt info om hvad 60+ går ud på.
Der er aktiviteter for 60 +seniorer hver onsdag fra kl. 10.00-12.00 tilmelding er ikke nødvendig. Der er morgenmad fra kl. 9.30 og det koster 10 kr. til kagekassen, alle medlemmer er meget velkomne.
Kl. 10.00 går vi på banerne, hvor der vil være forskellige aktiviteter, afhængig af hvor mange der kommer. Aktiviteterne vil blive arrangeret således, at alle kan være med.
Håber at se mange nye som gamle 60+ medlemmer fremover.

Se billeder fra klubmesterskaberne  Her